14. – 17. února 2019
Aby vám nebylo líto, že Valentýn trvá pouze jeden den, připravili jsme pro vás menu na den svatého Valentýna a kdo by jej snad nestihl, tak na víkend další dobroty.
Ve čvtvrtek vám nabídneme menu:
Předkrm – Carpaccio z červené řepy s rucolou a sýrem cottage, nebo belgický hovězí tataráček s opečenými topinkami
Hlavní jídlo – Kuřecí prsíčko na grilu s chřestem a holandskou omáčkou, nebo vepřovou panenku v bylinkové krustě s restovanou zeleninou a pečenými bramborami grenaille
Dezert – Krém karamel s ostružinami a šlehačkou
O víkendu si pochutnáte na menu:
Předkrm – Ceviche z lososa s lehkým okurkovým dipem a plátky opečené bagety
Hlavní jídlo – Hovězí Ribeye steak na grilu s jemně pikantní harisou z pečených paprik, ratatouille a pečenými brambory, nebo kachní prsíčka na pomerančích s batátovým pyré, míchaným trhaným salátem a brusinkovou omáčkou
Moučník – Krém Panna Cotta s mangovým chutney a lesním ovocem
Rezervujte si u nás místa, budeme se těšit.
Váš team Šalanda.