1. 12. až 2. 12. 2018
Pivovarská restaurace “Šalanda”, Kácov 6, 285 09
Rezervace na tel: 327 324 692.
Jídelní lístek
Předkrmy
Carpaccio z jeleního hřbetu s bazalkovým pestem, rucolou a hoblinami parmazánu
135.-
Domácí zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou, strouhanými jablky se zázvorem a opečeným toastem
85.-
Polévky
Silný zvěřinový vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou
45.-
Gulášová ze zvěřiny
40.-
Hlavní jídla
Křepelka pečená na másle s grilovanou zeleninou a batátovým pyré
195.-
Nudličky z bažantích prsíček s liškami, cibulí, tymiánem a smetanou, jasmínová rýže
180.-
Bažantí stehýnko pečené na divoko, bramborový knedlík, červené zelí
175.-
Srnčí kýta na smetaně, karlovarský knedlík, brusinkový terč
175.-
Pečená kančí kýta se šípkovou omáčkou, karlovarský knedlík
185.-
Dančí kýta dušená na jeřabinách a červeném víně, perníkový knedlík
195.-
Hamburger z jeleního masa, domácí houska, hranolky, BBQ omáčka
195.-
Smažené řízečky z divočáka, domácí bramborový salát, citron
175.-
Medailonky z jelení kýty s omáčkou z hnědých žampionů, divokých brusinek a červeného vína, pečený brambor
205.-
Guláš z daňka s osmaženou cibulkou a špekovými knedlíky
175.-
Dezert
Perníkový řez s povidly a makovou pěnou
85.-