ZVĚŘINOVÉ HODY

1. 12. až 2. 12. 2018
Pivovarská restaurace “Šalanda”, Kácov 6, 285 09
Rezervace na tel: 327 324 692.

Jídelní lístek

Předkrmy

Carpaccio z jeleního hřbetu s bazalkovým pestem, rucolou a hoblinami parmazánu
135.-

Domácí zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou, strouhanými jablky se zázvorem a opečeným toastem
85.-

Polévky 

Silný zvěřinový vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou
45.-

Gulášová ze zvěřiny
40.-

Hlavní jídla

 Křepelka pečená na másle s grilovanou zeleninou a batátovým pyré
195.-

Nudličky z bažantích prsíček s liškami, cibulí, tymiánem a smetanou, jasmínová rýže
180.-

Bažantí stehýnko pečené na divoko, bramborový knedlík, červené zelí
175.-

Srnčí kýta na smetaně, karlovarský knedlík, brusinkový terč
175.-

Pečená kančí kýta se šípkovou omáčkou, karlovarský knedlík
185.-

Dančí kýta dušená na jeřabinách a červeném víně, perníkový knedlík
195.-

Hamburger z jeleního masa, domácí houska, hranolky, BBQ omáčka
195.-

Smažené řízečky z divočáka, domácí bramborový salát, citron
175.-

Medailonky z jelení kýty s omáčkou z hnědých žampionů, divokých brusinek a červeného vína, pečený brambor
205.-

Guláš z daňka s osmaženou cibulkou a špekovými knedlíky
175.-

Dezert

Perníkový řez s povidly a makovou pěnou
85.-