Aktuality

Kácovské řízkování 2.3. – 3.3. 2019

2.3. – 3.3.2019

Není snad člověka, co by neměl rád výborný řízek. Přijďte k nám o víkendu a my vám nabídneme řízky na všechny způsoby. Ani přílohy jsme nezanedbali. Pochutnat si můžete například na skvělém domácím tradičním, či vídeňském bramborovém salátu……. Rezervujte si místa, my se na vás budeme těšit.
Váš tým Šalanda.

Valentýnské menu

14. – 17. února 2019
Aby vám nebylo líto, že Valentýn trvá pouze jeden den, připravili jsme pro vás menu na den svatého Valentýna a kdo by jej snad nestihl, tak na víkend další dobroty.

Ve čvtvrtek vám nabídneme menu:
Předkrm – Carpaccio z červené řepy s rucolou a sýrem cottage, nebo belgický hovězí tataráček s opečenými topinkami

Hlavní jídlo – Kuřecí prsíčko na grilu s chřestem a holandskou omáčkou, nebo vepřovou panenku v bylinkové krustě s restovanou zeleninou a pečenými bramborami grenaille

Dezert – Krém karamel s ostružinami a šlehačkou

O víkendu si pochutnáte na menu:
Předkrm – Ceviche z lososa s lehkým okurkovým dipem a plátky opečené bagety

Hlavní jídlo – Hovězí Ribeye steak na grilu s jemně pikantní harisou z pečených paprik, ratatouille a pečenými brambory, nebo kachní prsíčka na pomerančích s batátovým pyré, míchaným trhaným salátem a brusinkovou omáčkou

Moučník – Krém Panna Cotta s mangovým chutney a lesním ovocem

Rezervujte si u nás místa, budeme se těšit.
Váš team Šalanda.

Vepřové hody

25. 1. až 27. 1. 2019
Pivovarská restaurace “Šalanda”, Kácov 6, 285 09
Rezervace na tel: 327 324 692.

ZVĚŘINOVÉ HODY

1. 12. až 2. 12. 2018
Pivovarská restaurace “Šalanda”, Kácov 6, 285 09
Rezervace na tel: 327 324 692.

Jídelní lístek

Předkrmy

Carpaccio z jeleního hřbetu s bazalkovým pestem, rucolou a hoblinami parmazánu
135.-

Domácí zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou, strouhanými jablky se zázvorem a opečeným toastem
85.-

Polévky 

Silný zvěřinový vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou
45.-

Gulášová ze zvěřiny
40.-

Hlavní jídla

 Křepelka pečená na másle s grilovanou zeleninou a batátovým pyré
195.-

Nudličky z bažantích prsíček s liškami, cibulí, tymiánem a smetanou, jasmínová rýže
180.-

Bažantí stehýnko pečené na divoko, bramborový knedlík, červené zelí
175.-

Srnčí kýta na smetaně, karlovarský knedlík, brusinkový terč
175.-

Pečená kančí kýta se šípkovou omáčkou, karlovarský knedlík
185.-

Dančí kýta dušená na jeřabinách a červeném víně, perníkový knedlík
195.-

Hamburger z jeleního masa, domácí houska, hranolky, BBQ omáčka
195.-

Smažené řízečky z divočáka, domácí bramborový salát, citron
175.-

Medailonky z jelení kýty s omáčkou z hnědých žampionů, divokých brusinek a červeného vína, pečený brambor
205.-

Guláš z daňka s osmaženou cibulkou a špekovými knedlíky
175.-

Dezert

Perníkový řez s povidly a makovou pěnou
85.-

VELIKONOČNÍ HODY

31. 3. až 2. 4. 2018
Pivovarská restaurace “Šalanda”, Kácov 6, 285 09
Rezervace na tel: 327 324 692.

VEPŘOVÉ HODY

19. až 21. 1. 2018
Pivovarská restaurace “Šalanda”, Kácov 6, 285 09
Rezervace na tel: 327 324 692.